Чого робити не варто... або профорієнтаційні попередження для молоді

Народна мудрість стверджує: "Немає безталанних людей, а є ті, хто займається не своєю справою". А як її знайти, свою справу, як не помилитися? На ці дуже важливі запитання знаходили відповіді учасники профорієнтаційної програми «Обираємо професію крок за кроком».

Виступ на початку заходу головного спеціаліста Харківського міського центру зайнятості Анни Мілевської «Актуальні професії на ринку праці Харкова» дав багато не тільки інформації для роздумів, але й приводів для дискусії.

Учнів дев’ятих класів знайомили з алгоритмом успішного самовизначення «хочу - можу - треба», підказували як встановити зв'язок між бажаннями та реальними перспективами працевлаштування.

Спільно з Харківським міським центром зайнятості бібліотекар Харківської обласної бібліотеки для дітей /Files/images/bbloteka/DSC01859.JPG відверто розмовляють зі старшокласниками на дуже важливі теми: як не помилитися у виборі майбутнього фаху, як відчути своє професійне покликання і не стати заручником розхожих штампів про престижність та "зірковість" обраної стезі.

/Files/images/bbloteka/DSC01861.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.