Всесвітній день психічного здоров'я

День психічного здоров’я або ментального здоров’я у світі та в Україні відзначається щороку 10 жовтня. Метою є звернення увагу на проблеми, пов’язані з психічним станом людини та підтримки людей з подібними захворюваннями.

Одним із важливих пріоритетів у діяльності закладів освіти залишається забезпечення психологічної стійкості здобувачів освіти.

Ментальне здоров’я є важливою складовою психофізичного розвитку здобувачів освіти, що поєднує здоровий дух, гарне фізичне самопочуття та психіку людини із соціальним складником.

Фахівці психологічної служби Харківського ліцею №103 підготували матеріали для учнів ліцею з метою пропаганди збереження психічного здоров'я та просвіти здобувачів освіти з актуальних питань взаємозв’язку психічного та фізичного здоров’я тощо.

/Files/images/ти як.jpg

За ініціативи першої леді Олени Зеленської в Україні реалізується Національна програма з охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, в якій вагомого значення набуває забезпечення якісного освітнього процесу та створення психологічно комфортного освітнього простору.

https://www.howareu.com/

/Files/images/Психолог здров\'я2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 34

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.